tillbaka till guider
vejpa ejuice utan nikotin

5 Anledningar till att vejpa nikotinfritt

Vaping erbjuder många fördelar, bland dem möjligheten att välja din egen nikotinstyrka. För vejpare som inte vill ha nikotin, har du möjlighet att välja nikotinfri e-juice. För de flesta som slutar röka är slutmålet att avvänja nikotin gradvis tills de når noll för att bryta sitt nikotinberoende.
 
 
Även om de flesta vejpare betraktar nikotin som en stor del av sin vapingupplevelse, finns det ett stort utbud av icke-nikotinvape-vätskor och goda skäl till varför du bör välja dem.
 
 
Här är fem av de främsta anledningarna till varför du bör njuta av nikotinfri vape-juice.
 

Bli fri från nikotinets toxicitet

Vaping anses av många vara mycket bättre än rökning eftersom det inte producerar några av de kemikalier som kommer från cigaretter. Men även övergångsrökare som är fasta på nikotin har svårt att hålla sig borta från cigaretter om deras vapejuice inte har rätt mängd nikotin.
 
Vaping ger dig dock en möjlighet att avvänja dig från nikotinberoende med ett brett utbud av icke-nikotinbaserade e-vätskor som nästan alltid är gjorda av livsmedelsklassade ingredienser.
 
Kolla in alla våra e-juicer med smak av frukt.
 
Noll nikotin e-juicer är säkra. Du behöver inte vara rädd för spill eller att flaskan hamnar i fel händer. Det finns personer som kan vara allergiska mot en av ingredienserna i vapejuice. Men när du väl har bestämt dig för att du inte tillhör samma kategori som denna lilla grupp människor, är du klar för att vejpa och hantera vapejuice.
 

Shortfill e-juice

Så kallade shortfills  är ett utmärkt alternativ för nya vapers. De är nikotinfria och erbjuder dig alla möjliga olika smaker som ger en fantastisk upplevelse. Vapejuicen kommer i en shortfill flaska där du själv väljer om du vill tillsätta shots med eller utan nikotin.
 
 
Icke-nikotinhaltiga vape-juicer har inte nikotinets toxicitet. Du bör dock fortfarande hålla dem borta från räckhåll för barn och husdjur, särskilt om du har andra vapes som innehåller nikotin eller andra beroendeframkallande ingredienser.
 

Nikotinfria vapes är inte beroendeframkallande

När du vejpar nikotinfri e-juice riskerar du inte att bli beroende. Nikotin är det beroendeframkallande ämnet i e-juicen. Om den inte finns där är vapevätskan inte beroendeframkallande. Det är värt att notera att det är ett krav att alla vape-produkter har en ansvarsfriskrivning som indikerar att produkten har nikotin som tillsats eller är gjord av tobak.
 
Ta en titt på alla våra e-juicer med smak av tobak.
 
Nikotinfria e-juicer är dock fria från tobak och nikotin, vilket betyder att de inte är beroendeframkallande. De packar bara massor av smak som lagts till med livsmedelsklassade smakämnen som är säkra att förånga och inte leder till beroende.
 

Ta en paus från nikotin och vejpa ändå

Då och då kan du känna ett behov av att ta en paus från nikotinet. Om du har råkat ta för mycket nikotin och vill ha lite tid att avvänja, är nikotinfri e-juice ett utmärkt val.
 
För mycket nikotin på en gång kan göra att du känner dig yr, snurrig, slö och ibland illamående. Kanske vill du vill hålla dig borta från nikotinet, men fortfarande använda vaping för att lugna dig själv.
 
Med noll nikotin vape-vätska kan du vejpa allt du vill samtidigt som du ger din kropp en välbehövlig nikotinpaus.
 
Allt du behöver är en bra pod och en nikotinfri e-juice för att njuta av vaping medan du tar en paus från nikotinet.
 
Kolla in alla våra e-juicer med smak av bakverk.
 

Tillfredsställa sötsuget

Många vapers intygar att vaping hjälper dem att minska sin sockerkonsumtion, medan andra noterar att det till och med hjälper till att minska på mellanmål. Om vaping hjälper dig att minimera ditt sockerintag och sanslöst ätande, kan det ha avsevärda hälsofördelar – inte vaping i sig utan minskad konsumtion av snacks och socker.

Vaping kan ha en lugnande effekt på individer som inte säkert kan äta vissa livsmedel som diabetiker. Du kan lugnt vejpa söta, nikotinfria smaker för att tillfredsställa cravings vilket är ett säkrare sätt än att äta socker.

Ta en titt på alla våra e-juicer med godis smak.

Nikotinfri e-juice är ofta på rea

Icke-nikotinjuice säljer inte lika bra som nikotinjuice. Men det finns många smaker och märken på marknaden. Det är därför du hittar nikotinfria e-juicer som svämmar över reaavdelningen i varje vapebutik.

Dessa fynd är närapå stöld inte bara för nikotinfria vapers utan även för dem som vejpar med nikotin. 

Ta en titt på alla våra e-juicer med cooling här.

Slutgiltiga tankar

Nikotinfri e-juice är inte en föråldrad produkt. De har fortfarande en plats i vapingindustrin, även bland nikotinvapers. Då och då bör du kunna njuta av en nikotinfri vape som låter dig fokusera på smakerna som kommer med utnyttjandet av vaping. Nu när de flesta e-juicer är shortfills så passar de oftast till både de som vill ha med nikotin och de som föredrar utan. 

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp!
 
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.