tillbaka till guider

Banner-billigaste-engangs-vape

Bästa Engångs Vape för Dina Behov

När det gäller engångs vapes finns det en mängd olika alternativ att välja mellan, och det kan vara överväldigande att hitta den som passar just dina behov. I denna omfattande guide kommer vi att titta på de olika typerna av engångs vapes, inklusive antal puffar, användningen av mesh coil, cooling-effekt och olika nikotinstyrkor, för att hjälpa dig att fatta ett informerat beslut. Hos iSmokeKing.se, din vaping-specialist, erbjuder vi ett enormt utbud av över 550 olika engångs vapes, så oavsett vad du letar efter har vi något för dig.

ismokeking vapem8 banner

1. Nikotinfria Engångs Vapes:

Nikotinfria engångs vapes är ett utmärkt alternativ för dem som vill njuta av vaping utan att tillföra nikotin i kroppen. Bland vårt sortiment hittar du några av de bästa alternativen:

 • VapeM8 VM800 Mesh: Denna vape erbjuder inte bara en mängd olika smaker att välja mellan utan levererar också en imponerande mängd puffar till ett överkomligt pris. Med upp till 16 olika smaker att utforska kan du njuta av en varierad vaping-upplevelse utan att behöva oroa dig för nikotinhalten. Priset börjar från endast 49 kr.

 • Gloss Bar Crystal Mesh: Ännu ett utmärkt alternativ för de som letar efter en nikotinfri vaping-upplevelse. Denna vape kommer i 15 olika smaker och ger dig möjlighet att njuta av en smakrik ånga till ett pris som passar alla plånböcker. Från endast 49 kr kan du hitta din favoritsmak och njuta av en avkopplande stund.

VapeM8-VapeMate-Engangs-Vape-nikotinfri

Se alla våra nikotinfria vapes här.

2. Engångs Vapes med Nikotin:

För de som föredrar att få sin nikotindos vid vaping har vi också ett brett utbud av engångs vapes med olika nikotinstyrkor. Här är några av våra bästa val:

 • VapeM8 VM800 Mesh: Denna vape är inte bara tillgänglig i nikotinfria alternativ utan erbjuder också nikotinstyrkor för dem som föredrar det. Med priser från endast 89 kr får du en pålitlig vape med mesh coil-teknik som levererar ren smak och bra ånga. Dessa finns i 14.9mg och 20 mg saltnikotin.

 • Elf Bar 600: För dem som söker en enkel och bekväm vaping-upplevelse är Elf Bar 600 ett utmärkt val. Med priser från 69 kr får du en pålitlig enhet med en rad olika smaker och 20mg nikotinstyrka.

 • Aroma King: Aroma King är kända för sina högkvalitativa produkter och deras engångs vape är inget undantag. Med nikotinstyrkor från 0 mg till 20 mg och priser från 69 kr är detta ett utmärkt alternativ för alla vaping-entusiaster.

 • Rev Pod: Rev Pod är ett annat populärt val bland våra kunder, med sina konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa prestanda. Priserna börjar från 89 kr och erbjuder en rad olika smaker och nikotinstyrkor att välja mellan.

 • Panther Bar: Panther Bar är en av våra mest populära engångs vapes, och det är inte svårt att förstå varför. Med sina imponerande prestanda och en mängd olika smaker att välja mellan är detta ett utmärkt val för alla vejpare där ute. Priserna börjar från endast 99 kr.

 • Lost Mary: Lost Mary erbjuder en rad olika smaker och nikotinstyrkor till konkurrenskraftiga priser. Priserna börjar från 99 kr och erbjuder en pålitlig vaping-upplevelse för alla.

 • Vozol Star: Vozol Star är en annan populär modell bland våra kunder, med sina imponerande prestanda och konkurrenskraftiga priser. Priserna börjar från 99 kr och erbjuder en rad olika smaker att välja mellan.

VapeM8-Crystal-Box-Banner-alla-smaker

Antal Puffar och Mesh Coil-teknik:

När du väljer en engångs vape är det viktigt att ta hänsyn till antalet puffar den kan leverera innan den behöver ersättas. Vissa modeller, som VapeM8 VM7000, kan ge upp till otroliga 7000 puffar, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem som vill ha långvarig användning. Mesh coil-tekniken används också i många av våra bästa engångs vapes för att förbättra smak och ånga och ge en mer tillfredsställande vaping-upplevelse.

Cooling-effekt och Nikotinstyrka:

Vissa engångs vapes erbjuder en cooling-effekt, vilket ger en uppfriskande känsla vid varje puff. Nikotinstyrkan är också en viktig faktor att överväga, med alternativ från 0 mg upp till 20 mg för att passa olika behov och preferenser.

VapeM8-Crystal-Box-Dual-Mesh-Front-Sv

Billigast Engångs Vape:

För dem som är ute efter en prisvärd vaping-upplevelse har vi ett utbud av billigare alternativ som fortfarande erbjuder högkvalitativa produkter. Bland våra bästa val finns:

 • Nikotinfria Engångs Vapes:

  • VapeM8 VM800 Mesh: Med priser från endast 49 kr och ett brett utbud av smaker är detta ett utmärkt alternativ för den budgetmedvetna konsumenten.
 • Engångs Vape Med Nikotin:

  • VapeM8 VM800 Mesh: För endast 89 kr får du en pålitlig vape med en rad olika smaker och nikotinstyrkor att välja mellan.
  • Pachamama: En annan populär modell bland våra kunder är Pachamama, som erbjuder en rad olika smaker till konkurrenskraftiga priser. Från endast 59 kr kan du köpa en kvalitetsvape med en nikotinstyrka på 20mg.
  • Elf Bar 600: Med priser från 69 kr är Elf Bar 600 ett prisvärt alternativ för alla vaping-entusiaster. De finns både med 20mg nikotin och som helt nikotinfri vape.
  • Aroma King 700: Priser från 69 kr gör Aroma King 700 till ett prisvärt alternativ för alla budgetar.
  • Aquis (Innokin): Aquis erbjuder en rad olika smaker och nikotinstyrka 14 mg, för dem som föredrar en mer måttlig nikotindos. Priserna börjar från endast 69 kr, vilket gör det till ett prisvärt alternativ för alla budgetar.
  • Rev Pod: Priser från 89 kr gör Rev Pod till ett prisvärt alternativ för alla vaping-entusiaster. De finns i 10mg eller 14mg nikotinstyrka.
  • Panther Bar: Pantherbar kostar 99 kr och är en av Sveriges mest sålda engångs vapes..
  • Lost Mary: Från endast 99 kr erbjuder Lost Mary konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa produkter.
  • Vozol Star: Med priser från 99 kr erbjuder Vozol Star bra priser och innovativa engångsvapes.

Oavsett vilken typ av engångs vape du väljer kan du vara säker på att du får en pålitlig och smakrik vaping-upplevelse när du handlar hos iSmokeKing.se. Med vårt stora utbud av produkter och konkurrenskraftiga priser är vi din ultimata destination för allt som har med vaping att göra. Så utforska vårt sortiment idag och hitta din nästa favoritvape!

Det bästa är att inte vejpa alls

Sen är det viktigt att också betona att det bästa alternativet för hälsan är att inte använda några nikotinprodukter alls, inklusive vaping. Även om engångs vapes kan vara ett mindre skadligt alternativ jämfört med traditionella cigaretter, finns det fortfarande risker för hälsan förknippade med att använda dem. Att undvika både cigaretter och vaping är det bästa sättet att skydda din hälsa på lång sikt. Det finns många andra strategier och resurser tillgängliga för dem som vill sluta röka eller vaping, inklusive supportgrupper, rådgivning och medicinsk behandling. Att ta steget mot ett rökfritt liv kan vara en utmaning, men det är en investering i din hälsa och välbefinnande som är väl värd det. Om du överväger att sluta röka eller vaping, tveka inte att söka professionell hjälp och stöd för att nå dina mål.

Skriven av iSmokeKing.se Datum: 14.03.14


Här kan du sortera engångs vapes efter smakprofiler hos Engångsvape24.

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp!
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.