tillbaka till guider

Elf Bar Lost Mary BM600 Mesh banner

Nu kommer Lost Mary Vape till Sverige 

Lost Mary BM600 engångs vape är en populär produkt bland både nya och erfarna vejpare världen om. Nu kommer den till Sverige med 9st nya spännande smaker att välja på. Den är användarvänlig, bekvämlig och utrustad med en dubbelsidig mesh coil. BM600 är lätt att använda och kräver inga komplicerade inställningar eller underhåll, vilket gör det till en perfekt produkt för nybörjare som söker efter en enkel lösning. Samtidigt ger dess kraftfulla prestanda och högkvalitativa ingredienser en tillfredsställande upplevelse för mer erfarna användare.

Lost Mary BM600 engångs vape kommer med en mängd olika funktioner som gör det till en idealisk produkt för alla typer av användare. Med en 20mg nikotinstyrka och en kapacitet på 2 ml e-juice, kan användarna vejpa upp till 600 puffar från en enda enhet. Detta gör det till en bra produkt för användare som är på språng och inte vill ha några avbrott i sin vaping-upplevelse.

Elf-bar-BC5000-engangsvape-650mAh

Klicka här för att se alla smaker på Lost Mary engångsvapes.

BM600 engångsvape är utrustad med en mesh coil, vilket ger en mer intensiv smak och en mjukare halsbränna. Mesh-coilen är känd för att öka smak och ånga, vilket gör den till en populär funktion bland vapers som söker högre prestanda.

Smaker Lostmary

De finns i nio olika smaker, vilket ger användarna en mängd olika alternativ att välja mellan. Smakerna inkluderar Red Apple Ice, Pink Grapefruit, Pineapple Ice, Menthol, Mad Blue, Juicy Peach, Cherry Peach Lemonade, Cherry Ice, och Watermelon Lemon. Varje smak är unik och ger en annan upplevelse, vilket gör det lätt för användare att hitta den som passar dem bäst.

Några av de mest populära smakerna inkluderar Red Apple Ice, som ger en kombination av söta äpplen och en svalkande effekt. Pink Grapefruit ger en kombination av grapefrukt med rosa bär och kylning för en frisk och uppfriskande smak.
Pineapple Ice ger en exotisk och söt ananas smak med mycket kylning. Menthol är en klassisk smak som ger en ren och fräsch smak. Mad Blue ger en bärig smak med blåbär och en lätt kylande effekt. Juicy Peach ger en söt och frisk persikasmak med en lätt kylning. Cherry Peach Lemonade ger en kombination av lemonaddryck med körsbär och persikor. Cherry Ice ger en iskall körsbärssmak med kylning, och Watermelon Lemon ger en kombination av vattenmelon och citron med en svalkande effekt.

Lost-Mary-Elf-Bar-logo

Lost Mary tillverkas av välkända tillverkaren Elf Bar, som har flera andra populära modeller på den Svenska marknaden.

De är också lätt att använda. Det är en inandningsaktiverad enhet, vilket innebär att det inte finns några knappar att trycka på eller inställningar att justera. Detta gör det till en perfekt produkt för användare som vill ha en enkel lösning utan några komplicerade inställningar eller komponenter att oroa sig för.

Elf-Bar-Lost-Mary-BM600-Disposable-Vape-Banner

Lost Mary BM600 kan köpas från oss på iSmokeKing.se, vi är en pålitlig leverantör av vapes och tillbehör. När du köper från iSmokeKing kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som är tillverkad enligt de högsta standarderna. Förutom Lost Mary BM600 har iSmokeKing också ett stort utbud av andra engångsvapes och tillbehör att välja mellan. 

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.