tillbaka till guider

panther-bar-guide-anner

Panther Bar Mesh Engångs Vape med 800 Puffar

Engångs vapes har blivit alltmer populära under de senaste åren. Dessa små elektroniska cigaretter har utformats för att vara lätta att använda och transportera, vilket gör dem till ett populärt alternativ för personer som vill sluta röka eller bara vill ha en bekväm och diskret metod för att använda nikotin.

Vilka är Panther Bar?

Panther Bar är ett av många företag som tillverkar engångsvapes. Deras produkter har en unik design som liknar en pennspets, vilket gör dem lätta att bära med sig och diskreta att använda. Panther Bar erbjuder också ett brett utbud av smaker och nikotinstyrkor för att tillgodose olika användares preferenser.

Panther Bar och andra tillverkare av engångs vapes har arbetat för att erbjuda produkter med högre kvalitet och genom att följa strikta säkerhets- och kvalitetsstandarder. Företagen har också arbetat för att minska marknadsföringen till unga människor och för att öka medvetenheten om riskerna med att använda vapes.

Se våra Panther Bars här.

Panther-Bar-disposable-engangs-vape-20mg-front-svenska

Ny Mesh Coil

Panther Bar är en ny engångs e-cigarett med en helt ny mesh coil som ger en kraftfullare och tydligare smak samt mer ånga. Den innehåller 20mg saltnikotin (saltnic) och finns i 19 olika spännande smaker. Dr. Vapes, ett prisbelönt e-juice företag inom vapebranschen, står bakom tillverkningen av Panther Bar.

Denna engångspod är liten och kompakt men har en batteritid på upp till 800 bloss, vilket motsvarar ca 5-60 cigaretter för en normal rökare. Tack vare den nya mesh-coilen levererar Panther Bar mer smak och ånga under hela vejpens livslängd.

Saltnikotin är nikotin som tillsatts i basvätska och har en syra tillsatt vilket gör att nikotinet kan tas upp av kroppen lättare vid redan låga temperaturer. Saltnikotin ger en mjukare vape-upplevelse och mindre retsamt för halsen på grund av sitt lägre PH-värde jämfört med vanlig nikotinlösning. Saltnikotin används ofta av rökare eftersom det är snabbare och mer effektivt för att stilla nikotinsuget.

Utmanare till PantherBar

På senare tid har det kommit ett flertal utmanare till Panher Bar. Många tillverkare är med och krigar om förstaplatsen bland disposables i Sverige nu.

Till exempel har vi Aroma Kings senaste engångsvape – AromaKing GEM med meshcoil. Sen har vi naturligtvis VapeM8 VM800 med 800 puffar som är designad i Sverige och finns både med 20mg nikotin och som helt nikotinfri vape.

Sen har vi även Vozol Star 600 med meshcoil som ger upp till 600 puffar. Men klassiker som Elf Bar 600 ligger fortfarande i toppen av försäljningslistan.

Se alla våra 450+ engångsvapes här.

Smaker Panther Bar

Panther Bar finns i följande smaker: Mixed Berries, Blackcurrant Ice, Blue Raspberry Ice, Cherry Ice, Cola Ice, Grape Ice, Menthol, Energy Drink, Passion Fruit Ice, Peach Ice, Strawberry Watermelon Bubblegum, Creamy Tobacco, Strawberry Banana, Banana Ice, Watermelon Ice, Mango Ice, Pineapple Ice, Double Apple och Orange Ice.

Se alla Smaker av PantherBar hos Engångsvape24.

panther bar image

Läs mer: Vad är nikotinsalt?

Specifikationer

Panther Bar Mesh 800 puffar har en nikotinstyrka på 20 mg nikotinsalt, en mix på 50/50 VG/PG och antalet puffar per enhet är 800. En Panther Bar Mesh engångs vape levereras tillsammans med en svensk manual.

Den är diskret och lättanvänd och passar fint in i din vardag utan att vara komplicerad att använda. Eftersom det är en engångs e-cigarett behöver du inte oroa dig för att byta ut coils eller påfyllning av e-juice. Det är en enkel lösning för rökare som vill prova på att vapea eller för den som inte vill ha en mer avancerad e-cigarett.

Slutsats

Sammanfattningsvis är Panther Bar en helt ny engångs vape med en mesh coil som ger en kraftfullare och tydligare smak samt mer ånga. Den innehåller 20 mg saltnikotin och finns i 19 olika smaker. Panther Bar är enkel att använda och passar in i din vardag utan att vara komplicerad.

I slutändan är det viktigt för användare av engångs vapes att vara medvetna om riskerna och att välja produkter från tillförlitliga tillverkare som följer säkerhets- och kvalitetsstandarder. Om du överväger att använda en engångs vape, ta dig tid att forska olika märken och produkter för att hitta en som passar dina behov och som du kan känna dig säker att använda.

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.