tillbaka till guider

Vilken e-cigarett/vape ska jag välja?

När man ska köpa sin första e-cigarett/vape så kan det kännas som en djungel bland alla olika modar, tankar och tillbehör. Vi ska nu försöka att ge dig lite klarhet när du ska köpa din första e-cigarett. Vi har ett brett utbud av olika modelller allt ifrån avancerade mods till enkla startkit för nybörjare.

Vilken e-cigarett är bäst för mig?

Olika e-cigaretter har olika egenskaper, därför är det viktigt att först veta vilka behov du har. Några parametrar att ta hänsyn till är bland annat: ångproduktion, smakintensitet och efterliknande av en “vanlig” cigarett.

Om målet är att gå ifrån tobaksrökning(vanlig cigarett) till att börja vejpa, så rekommenderar vi att du börjar med en MTL vape(Mun Till Lunga). Denna modell efterliknar känslan av att röka en traditionell cigarett, och övergången kan därför bli lättare.

Vi rekommenderar att du kikar på Oxva Xlim som är ett perfekt och smidigt startkit för dig som vill sluta röka.

Oxva Xlim Vape Pod Starter Kit

Vill du sluta röka på riktigt?

När du väl har tagit steget och bestämt att sluta röka är det viktigt att du inte går tillbaka. Beroende på dina tidigare rökvanor så kan du behöva olika nikotinstyrka på E-juicen för att förhindra att du börjar röka igen.

Om du tidigare har rökt mycket(1paket/dag) så rekommenderar vi att du börjar med en nikotinstyrka på 18mg och sedan jobbar dig ner mot 12mg, 6mg osv tills man hittar den nivå som passar bäst.

Vi har över 470 st smaker att välja bland, så vi är säkra på att du kommer hitta någon som faller dig smaken! Du hittar alla våra E-juicer här.

Vill du ha ett något mer avancerat startkit som fortfarande är väldigt enkelt att använda så rekommenderar vi följande vapekit. Eleaf iStick Pico 75w Startkit har fler möjligheter när det kommer till uppgradering av tank mm, den går också att använda både som MTL och Subohm med ett enkelt coilbyte. Den har även ett externt batteri som går att byta ut.

När du har valt din E-cigarett så behöver du även köpa till E-juice och nikotin(Det går även bra utan nikotin).

Du kan även läsa mer om hur man använder Shortfills och nikotinshots HÄR.

Vape/E-cigg med mycket ånga

Om du vill ha en lättanvänd vapemod som levererar mycket ånga rekomenderar vi VOOPOO Drag 2 Refresh 177W TC Kittet med PNP Tanken. Den drivs av 2st externa 18650-batterier och kan köras upp till 177W. Drag 2 Refresh Moden har det avancerade GENE.FIT-chipet, den är även brandsäker och skyddar motdamm, ejuice eller att bränna. Drag 2 Refresh moden har en ergonomisk kurvig design med runda hörn, ligger bra i handen och är även lätt att fylla på med e-juice.

E-cigarett startkit

Behöver du mer hjälp?

Vi har fler guider som vi har samlat här: Alla Guider

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din nya e cigarett med tillhörande e juice.
Vi har över 6-års erfarenhet av vapeprodukter och är därmed säkra på att vi kan hjälpa dig med din nya e-cigarett!