tillbaka till guider
Geek bar vs elf bar engangs vape

Elf Bar vs Geek Bar

Vilken Engångs vape är egentligen bäst? Det finns många att välja på men nu ska vi ta oss en till på de två mest sålda i världen.

Elf Bar och Geek Bar är två mycket populära engångsvapes. De har båda sina egna fans, men de är ganska lika på många sätt. Så läs vidare för att ta reda på skillnaderna, från den ergonomiska designen i elf bar till den stilfulla looken på Geek Bar.

Elf Bar vs Geek Bar funktioner och specifikationer

Elf Bar och Geek Bar är båda kompakta vapes som är perfekta för användning på språng. Båda har lika mycket e-juice: 2ml för Geek och 2ml för Elf. 

Men deras skillnad kommer i deras antal bloss per batteritid och deras interna batterier. Elf Bar har ett längre blossvärde per batteritid än Geek Vape eftersom den använder ett 600mAh batteri istället för ett 550mAh batteri som Geek Vape gör (550mAh batterier har lägre kapacitet). Elf Bar ger som regel nära 700 bloss medans Geek Bar ger upp till 625 puffar.

När det kommer till antal puffar ligger de ändå ganska lika, dock har Elfbar gjort en otrolig mängd olika modeller som tex Elf Bar 1500, men den får inte säljas i Sverige.

Hantverksskillnad

Det första som kommer att tänka på när någon nämner Elf Bar är deras greppvänliga design. Hela vapen ser ut som ett konstverk, och den har en väldigt fin matt finish. Den har också ett mycket litet munstycke, så att du enkelt kan placera det i fickan utan att oroa dig för att det skadas.

Kolla in våra Elf Bar engångsvapes här.

Geek Bar, å andra sidan, har en elegant design med en lyxig glänsande finish. Detta ger den en riktigt snygg look, men inte lika tunn som Elf Bar. Geek Bar har också ett större munstycke än Elf Bar, vilket gör den lättare att använda när du vaping på språng.

Båda vapes är utmärkta val om du letar efter något som ser bra ut men också presterar bra när du vaping med dem. Elf Bar vapen har en rektangulär form med rundade kanter, och den ligger bekvämt i handen. Geek Vape har en cylindrisk form med böjda kanter, vilket gör den lätt att greppa.

Elf Bars munstycke är skilt från kroppen, vilket är en stor anledning till att det är dyrare. Det är också lite längre än Geek Bars munstycke. Längden på munstycket gör det lättare att ta större bloss med denna vape. Kroppen på denna vapes tenderar också att få den att kännas mer hållbar än andra vapes i dess prisklass.

Geek Bar har ingen synlig separation mellan munstycket och kroppen, vilket gör att den ser ut som en solid metallbit. Denna design gör att den ser mindre hållbar ut än andra vapes i sin prisklass, men den gör det också mycket lättare att rengöra eftersom färre delar kan bli igensatta med e-juice över tiden.

Smaker

Elf Bar har gjort väldigt många intressanta smaker, oerhört många fler än vad Geek Bar har. Det kan tyckas att det är lite varierande kvalitet då inte alla är superbra kanske (Red. anm), men också många som är oerhört populära. Men Geek Bar fokuserar väldigt mycket på smak och inte på att pumpa ut så många smaker.

De har även gjort flera olika samarbeten där dom låter kända juicetillverkare köra sina e-juicer i deras ecigaretter. Som till exempel samarbetet med Dr. Vapes och välkända Vampire Vape.

Kolla in alla våra Geek Bar engångsvapes här.

Vape Performance

Både Elf Bar och Geek Bar är engångs e-cigaretter som producerar en bra mängd ånga, har bra smak och ger mjuka throat hits. 
 
Dessa vapes är ett mycket populärt val bland användare som vill ha det så enkelt som möjligt utan att oroa sig för batteritid eller inställningar. Faktum är att båda dessa produkter är så lika i sin prestanda att det egentligen inte är någon skillnad mellan dem.
 
Den enda verkliga skillnaden mellan dessa två produkter är deras storlek och design. En sak som de flesta föredrar med Elf Bar är att den är mindre än Geek Bar, vilket gör det lättare för personer med mindre händer. Detta har dock inte någon större inverkan på den övergripande kvaliteten på din upplevelse när du använder den här produkten; den är fortfarande lika bra som vilken annan engångspenna som helst på marknaden just nu!
 
Elf Bar vs Geek Bar: Vilken är bäst?
 
Både Elf Bar och Geek Bar är kända för att vara några av de bästa poddarna i världen. De har många likheter men också vissa skillnader. Båda är ganska små engångspods som nybörjare eller experter kan använda. Geek Bar har en lite djupare smak jämfört med Elf Bar och passar bättre för dig som gillar renare smak och lite mindre cooling. 
 
En viktig sak med båda dessa vejps är att de är läcksäkra och har en bra batteritid, vilket gör dem idealiska för långa resor eller semester.
Slutligen är det helt upp till dig själv att avgöra vilken engångsvape som bäst passar dina behov och önskemål.

Elf Bar och Geek Bar på iSmokeKing

iSmokeKing Vape Shop erbjuder äkta engångsvapes och andra tillbehör. Dessa är garanterat säkra för din kropp och plånbok.

Vape-engångspennorna kommer i olika smaker, vilket innebär att du kan vejpa olika smaker. De har också varierande nikotinstyrka, vilket betyder att du kommer att få ut mer av din vapingupplevelse.
Vi är fast beslutna att ge våra kunder den bästa möjliga vapingupplevelsen. Därför har vi antagit en strikt policy att endast sälja äkta produkter som välrenommerade företag tillverkar. Detta säkerställer att du får de bästa kvalitetsprodukterna till överkomliga priser från oss.

iSmokeKing erbjuder ett brett urval av elektroniska engångscigaretter som garanterat uppfyller dina behov. Du kan handla populära märken som Elf Bar eller Geek Bar, om du letar efter något som smakar bra men som inte slår sönder plånboken. Det bästa med dessa produkter är att de kommer i en mängd olika smaker som kommer att tilltala alla som vill prova vejping för första gången eller de som redan är rutinerade användare.

Smakar din engångs vape bränt? – Läs vår guide om hur du fixar problemet!

Här hittar du alla våra Engångsvapes

Läs mer om Elf Bar vs Geek Bar här.

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp!
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.