tillbaka till guider

Fördelarna med en engångs vape

 

Engångsvapes är billigare än vanliga cigaretter

De största fördelarna med engångsvapen är att det är en mycket billig lösning för vejpare som gillar smaksatt e-juice. Engångs e-cigaretter är också väldigt enkla att använda, direkt efter köpet kan även en nybörjare vara igång och vejpa. Du behöver varken tänka på coilbyten, batteriladdning eller påfyllning av e-juice.

Kolla in våra Frunk Bar här.

Förbättrad teknik och liten storlek

Sedan dom första engångsvapenpennorna kom har tekniken kring e-cigaretter fortsatt att förbättras och detta har gjort det möjligt för engångsvapes att komma i kompakta storlekar. De flesta vape-poddar finns i storlekar som lätt kan passa i de flesta fickor, och deras form och storlek gör det enkelt att kasta efter användning. Det fantastiska med engångs vape är det faktum att även om deras storlek har minskat genom åren har deras effektivitet och kvalitet bara förbättrats. Det betyder att du med en engångs-vape enkelt kan få samma upplevelse som du förväntar dig av den traditionella e-ciggen.

Kolla in våra Aroma King engångsvapes här.

Engångsvape, perfekt för dig som vill testa på att vejpa

En annan fördel med engångs vape är att du kan prova på vejpning till en låg kostnad och bestämma om det är rätt för dig. Till skillnad från andra vape-mods så räcker det oftast med så lite som 69-99kr för att köpa en engångs vape.

Kolla in våra Elf Bar engångsvapes här.

Ett bättre alternativ för tobaksrökare

En engångsvape efterliknar känslan av vanliga cigaretter, och till och med designen kan lätt jämföras med cigarettens känsla. Dessutom gör den lilla storleken och formen den mycket lik cigaretter, därför kan detta vara ett mycket bra alternativ för människor som försöker sluta röka tobak.

Ett brett urval av smaker

Det finns ett brett urval av smaker när det kommer till engångsvapes, allt ifrån fruktiga smaker till mentolsmak och tobakssmak. De mest populära smakerna hos oss är: Cool Druva och Jordgubb Kiwi

Smakar din engångs vape bränt? – Läs vår guide om hur du fixar problemet!

Här hittar du alla våra Engångsvapes

På vår systersida Engångsvape24.se hittar du över 300 st olika engångsvape!
Gå till sida HÄR

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp!
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.