tillbaka till guider

ivg-bar-plus-banner

Allt du behöver veta om IVG Bar Engångsvapes

I de senaste åren har vaping blivit allt mer populärt som en alternativ metod för att konsumera nikotin. En av de mest populära formerna av vaping är engångs vapes, som är en enkel och bekväm lösning för användare som inte vill investera i ett vape startkit. Men vad är engångsvapes, hur fungerar de, och vad är fördelarna och nackdelarna med att använda dem? Denna artikel kommer att undersöka alla aspekter av engångs vapes och den här gången tittar vi på IVG Bar Plus Engångsvape.

Vad är en engångs vape?

En engångsvape är precis vad det låter som: en vape som är designad för att användas en gång och sedan kastas bort. De är ofta mindre till storleken och mer diskreta än vanliga vapes, vilket gör dem idealiska för personer som vill ha en snabb och enkel lösning. Engångs vapes innehåller normalt en färdigblandad e-juice och en batteri som aktiveras när användaren suger på vejpen/tar ett bloss.

Läs även: Min engångsvape smaker bränt

IVG Bar logo

Hur fungerar en engångs vape?

Engångsvapes består av två huvudkomponenter: en behållare med e-juice och en batteri. E-juicen är en blandning av propylenglykol, vegetabilisk glycerin, smaksättning och eventuellt nikotin, beroende på användarens önskemål. I IVG Bar Plus finns det IVG’s egna världskända e-juice som är tillverkad i Storbritanien. Batteriet är vanligtvis en litiumpolymerbatteri, som är en vanlig typ av batteri som används i många olika produkter.

När användaren suger (vejpar) på enheten aktiveras batteriet, vilket ger ström som värmer upp en coil. Colien värmen sen upp e-juicen, vilket skapar en ånga som användaren kan inhalera. E-juicen och batteriet är utformade för att räcka så länge som enheten är i bruk, och när e-juicen tar slut eller batteriet dör, kan enheten kastas bort.

Se alla våra 450+ engångsvapes här.

Fördelar med engångsvapes

En av de största fördelarna med engångs vapes är deras enkelhet. Användare behöver inte bekymra sig om att fylla på e-juicen eller ladda batteriet, vilket gör dem till en bekväm lösning för personer som är på språng eller inte vill ta sig tid att underhålla en vanlig elektronisk cigarett. Engångsvapes är också oftast mindre och mer diskreta än vape kit, vilket gör dem lämpliga för användning i fler platser eller andra situationer där man vill vara försiktig med sin vaping.

En annan fördel med engångs ecigg är deras tillgänglighet. De kan köpas på många olika platser, inklusive bensinstationer, livsmedelsbutiker och online-butiker. De är också oftast billigare än andra vapes, vilket gör dem till ett prisvärt alternativ för personer som vill prova vaping utan att behöva spendera en stor summa pengar.

Ytterligare en fördel med engångspoddar är att de är lätta att använda. Användaren behöver inte bekymra sig om att justera inställningar eller lära sig komplicerade tekniker, vilket gör dem lämpliga för personer som är nya på vaping eller inte vill lägga ned tid på att lära sig tekniska aspekter av vaping. 

Engångs vapes är också mindre känsliga för läckage eller andra problem som kan uppstå med återanvändbara vapes. Då de är helt läckagefria så kan du kan vara säker på att de inte läcker i din ficka eller väska. Eftersom de är utformade för att användas en gång och sedan kastas bort behöver användaren inte oroa sig för att rengöra eller underhålla enheten, vilket gör dem till ett praktiskt alternativ för personer som vill undvika komplikationer.

Här kan du köpa IVG Bar hos Engångsvape24.

Nackdelar med engångs vapes

Trots fördelarna med engångs vapes finns det också nackdelar att överväga. En av de största nackdelarna är miljöpåverkan. Eftersom enheterna är utformade för att kastas bort efter en enda användning, genererar de mycket avfall. Engångs vapes innehåller också komponenter som inte kan återvinnas, vilket betyder att de slutar på soptippen eller i naturen, vilket leder till miljöförstöring.

En annan nackdel med engångs vapes är att de är mindre mångsidiga än återanvändbara vapes. Eftersom de har en färdigblandad e-juice och ingen möjlighet att justera inställningar kan användaren inte anpassa vaping-upplevelsen efter sina önskemål. Detta kan vara en nackdel för personer som vill ha mer kontroll över hur de vaping.

Ivg bar 0banner

IVG BAR Plus engångsvape

IVG har funnits länge på marknaden och är välkända för sina e-juicer vilket också återspeglas i deras engångsvapes. De har ett stort utbud av olika smaker så att det ska finns något för alla smaker. IVGBAR+ kommer med 2ml e-juice och 20mg saltnikotin och vaje vape har sin egen färg.

Specifikationer

 • 500mAh högspänningsbatteri
 • 2ml 2% Nikotinsalt
 • Upp till 600 puffar
 • Snygg kompakt design
 • Ekologisk bomull av hög kvalitet

IVG Bar Banner

Smaker IVG Bar

 • IVG Bar Peach Rings – En klassisk godissmak med persikor.
 • IVG Bar Blue Raspberry Ice – Blå hallon med cooling.
 • IVG Bar Raspberry Lemonade – Färska hallon i en lemonad-dryck.
 • IVG Bar Rainbow – En blandning av frukt och bär i.
 • IVG Bar Mango Lychee Ice – Litchi frukt och Mango tillsammans med cooling/ice.
 • IVG Bar Ruby Guava Ice – Guava med toner av mynta och cooling.
 • IVG Bar Strawberry Raspberry Pink Apple – Jordgubbar med hallon & äpple.
 • IVG Bar Aloe Grape Ice – Aloe vera smak tillsammans med vindruvor och cooling.
 • IVG Bar Strawberry Watermelon – Den klassiska kombinationen av jordgubbar och vattenmeloner.
 • IVG Bar Pink Lemonade – Grapefrukt och rosa frukter med kylning
 • IVG Bar Vanilla Custard Tobacco – Tobakssmak med vaniljkräm.
 • IVG Bar Polar Mint – Iskall mint från polarisen.
 • IVG Bar Passion Fruit – Exotisk passionsfrukt med lite cooling.
 • IVG Bar Fuji Apple Melon – Friska fuji äpplen med lätt ice.
 • IVG Bar Energy Ice (Blue Rush Ice) – Blå energydryck med kylning.
 • IVG Bar Cola Ice – Bubblig coladryck med cooling.
 • IVG Bar Berry Lemonade Ice – Lemonad-dryck med smak av olika bär och ice.
 • IVG Bar Classic Menthol – En klassisk smak av kall mentol.

Läs mer: Vad är nikotinsalt?

Slutsats

Engångsvapes kan vara en bekväm och enkel lösning för personer som vill prova vaping utan att behöva investera i en återanvändbar vape. De är också billigare och mer tillgängliga än återanvändbara vapes, vilket gör dem till ett prisvärt alternativ för personer som vill ha en engångslösning. Men det är viktigt att överväga miljöpåverkan och risken för beroende när man använder engångs vapes. Om du vill ha mer kontroll över din vaping-upplevelse eller vill minska din miljöpåverkan kan det vara bättre att investera i ett vape startkit istället. Oavsett vilket alternativ du väljer, är det viktigt att använda vapingprodukter med ansvar och måtta. Just IVG Bar levererar upp till 600 puffar och och är designad för MTL-bruk (Mun Till Lunga), vilket återspeglar sättet man röker en cigarett på.

Läs även: Att tänka på när du ska resa med din e-cigarett

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.